تیم هایی که توانستند در هر دوره از جام جهانی، قهرمان همان دوره متوقف کنند


در جام جهانی 1934 ایتالیا که منجر به قهرمانی میزبان شد، اسپانیا توانست در یک چهارم نهایی، با تساوی 1 بر 1 در مقابل ایتالیا این تیم را متوقف کند. به همین دلیل با توجه به اینکه در آن زمان قانون وقت اضافه و پنالتی تعریف نشده بود، این دو تیم یک بار دیگر بایکدیگر مقابله نمودند تا برنده تعیین شود که اینبار ایتالیا با یک گل، اسپانیا را از دور رقابت ها حذف کرد.


در جام جهانی 1950 برزیل که منجر به قهرمانی اروگوئه شد، باز هم اسپانیا تنها تیمی بود که با قهرمان جام یعنی اروگوئه بازی کرد و توانست آن را با تساوی 2 بر 2 متوقف کند.


جام جهانی 1954 در سوئیس برگزار شد که منجر به قهرمانی آلمان (که البته در آن زمان آلمان غربی نام داشت) شد، آلمان با مجارستان دو مرتبه با هم رودررو شدند. یک بار در مرحله گروهی که با هم هم گروه بودند. رویارویی این دو تیم در مرحله گروهی تنها شکست آلمان در این دوره جام جهانی بود. مجارستان با خط حمله قدرتمندی که داشت توانست با نتیجه شگفت انگیز 8 بر 3 آلمان را شکست دهد. اما این دو تیم برای بار دوم در این جام در بازی فینال با هم رودررو شدند اما اینبار آلمان توانست انتقام بگیرد و 3 بر 2 مجارستان را شکست داد و قهرمان شد.


در جام جهانی 1958 سوئد، برزیل قهرمان شد. در این جام تنها انگلستان بود که در مرحله گروهی توانست یک امتیاز از برزیل بگیرد و شکست را در مقابل قهرمان جام نپذیرفت.


در جام جهانی 1962 شیلی، برزیل توانست قهرمان شود. در این دوره فقط تیم چکسلواکی بود که در بازی مقابل برزیل توانست یک امتیاز بدست آورد. نتیجه این رویارویی که در مرحله گروهی انجام شد، تساوی بدون گل بود اما این پایان کار نبود چراکه این دو تیم باز هم در فینال با هم رودررو شدند و اینبار برزیل کار را تمام کرد. پیروزی 3 بر 1 برزیل در بازی فینال، قهرمانی را برای آنها به همراه داشت.


انگلستان ، میزبان و قهرمان جام جهانی 1966 بود. تنها تیمی که در رویارویی با این قهرمان شکست را نپذیرفت، اروگوئه بود که در مرحله گروهی بازی را بدون گل به پایان رساند و یک امتیاز از انگلستان بدست آورد. البته در فینال هم آلمان در 90 دقیقه توانست بازی را مساوی نگه دارد اما در وقت اضافه انگلستان با دو گل توانست در نهایت با نتیجه 4 بر 2 آلمان را شکست داده و قهرمان جام شود.


جام جهانی 1974 در آلمان (آلمان غربی ) برگزار شد و آلمان، علاوه بر میزبانی، افتخار قهرمانی را نیز بدست آورد. در این دوره، آلمان شرقی نیز ضور داشت که در دور اول گروهی با آلمان غربی (قهرمان) هم گروه شد. جالب این بود که تنها آلمان شرقی بود که توانست آلمان غربی را با یک گل شکست دهد و از گروه خود بالاتر از آلمان غربی و به عنوان تیم اول به دور بعدی صعود کرد. در حالیکه آلمان غربی به عنوان تیم دوم صعود کرد.


جام 1978 در آرژانتین بود که به قهرمانی آرژانتین نیز منتهی گردید. البته آرژانتین برای رسیدن به این قهرمانی مسیر بسیار دشواری را پشت سر گذاشت. در مسیر قهرمانی آرژآنتین، یکبار در دور اول گروهی، تیم ایتالیا (که به مقام چهارم جام رسید) توانست آرژانتین را با یک گل شکست دهد و بار دیگر برزیل (تیم سوم جام) توانست در دور دوم گروهی جدال با آرژانتین را با تساوی بدون گل خاتمه دهد.


در جام جهانی 1982 که در اسپانیا بود، ایتالیا قهرمان شد اما این تیم در مرله اول گروهی با چالش روبرو شد. ایتالیا با تیم های لهستان، کامرون و پرو هم گروه شد که در رویارویی با هر سه تیم تساوی بدست آورد و همراه با کامرون 3 امتیازی شد و از آنجا که تفاضل گل هر دو تیم نیز صفر بود، ایتالیا بدلیل یک گل زده بیشتر به عنوان تیم دوم به مرله بعد صعود کرد. اما نتیجه این صعود پر استرس، قهرمانی ایتالیا بود و در بازی فینال همه رقبای خود را شکست داد. 


آرژانتین به عنوان قهرمان جام جهانی 1986 مکزیک، تنها در مرله گروهی و در مقابل ایتالیا با تساوی 1 بر 1 متوقف شد.


قهرمان جام جهانی 1990 کشور آلمان بود. کلیمبا در مرحله گروهی توانست آلمان را با تساوی 1 بر 1 متوفق کند اما باز هم آلمان به عنوان تیم اول از گروه صعود کرد و کلمبیا به عنوان تیم سوم، از ادامه رقابت ها باز ماند. انگلستان تیم دومی بود که در این جام، برای آلمان مشکل ساز شد. این دو تیم در مرله نیمه نهایی در 90 دقیقه 1 بر 1 مساوی شدند. در وقت های اضافه نیز هیچیک از دو تیم موفق به گلزنی نشدند تا کار به ضربات پنالتی کشیده شود. در پنالتی با درخشش دروازه بان آلمان و مهار یک ضربه و همچنین اشتباه کریس وادال آلمانی و به اوت فرستادن یک پنالتی دیگر انگلیسی ها، ضربات پنالتی 4 بر 3 به سود آلمان خاتمه یافت.


جام جهانی 1994 آمریکا یکی از جام های بیاد ماندنی بود. در این جام که به قهرمانی برزیل منتهی شد، قهرمان ابتدا در مرحله گروهی با تساوی 1 بر 1 در مقابل سوئد متوقف شد اما این دو تیم در نیمه نهایی مجددا رو در روی یکدیگر قرار گرفتند که اینبار تک گل برزیلی ها، سوئد را به بازی رده بندی فرستاد. اما برزیل هنوز کار سختی را در پیش داشت چراکه برای کسب عنوان قهرمانی باید با ایتالیا دست و پنجه نرم می کرد. بازی فینال بین برزیل و ایتالیا در 90 دقیقه و وقت های اضافه بدون گل خاتمه یافت و این رقابت نفس گیر به ضربات پنالتی رسید که اوت شدن ضربه پنالتی روبرتو باجو (برای مشاهده ویدئوی این ضربه پنالتی سرنوشت ساز اینجا کلیک کنید)، قهرمانی را برای برزیل رقم زد.


جام جهانی 1998 فرانسه با قهرمانی میزبان خاتمه یافت. در این جام تنها رقیبی که توانست قهرمان را به چالش بکشاند ایتالیا بود. این دو تیم در مرحله یک چهارم نهایی با هم رو در رو شدند که در 120 دقیقه هیچ توپی از خط دروازه ها عبور نکرد. ضربه پنالتی چهارم ایتالیا به تیرک دروازه برخورد کرد و فرانسه توانست ادامه مسیر قهرمانی را طی کند.


ایتالیا قهرمان جام جهانی 2006 بود. ایتالیا در مرحله گروهی، در مقابل ضعیف ترین تیم گروه یعنی آمریکا با مشکل مواجه شد و نتوانست نتیجه ای بهتر از تساوی 1 بر 1 بدست آورد. اما ادامه راه را فینال به خوی طی کرد و بار دیگر در بازی فینال با فرانسه در 20 دقیقه اول بازی هر تیم یک گل به ثمر رساند و همین نتیجه تا پایان 120 دقیقه جدال باقی ماند.اما در ضربات پنالتی، اینبار ایتالیا بود که پیروز شد.


جام جهانی 2010 با قهرمانی اسپانیا به پایان رسید و تنها تیمی که توانست قهرمان این جام را شکست دهد، سوئیس بود که در مرحله گروهی با 1 گل توانست اسپانیا را که بعدا قهرمان جام شد شکست دهد.