تیم هایی که در یک دوره جام جهانی بیش از یک بار با هم رودررو شدند

جام جهانی 1934 ایتالیا
تیم های ایتالیا و اسپانیا در مرحله یک چهارم نهایی با هم رودورو شدند که نتیجه این بازی با تساوی 1 بر 1 به پایان رسید. اما از از یک طرف مرحله حذفی بود و باید یک برنده تعیین می شد و از طرف دیگر در آن زمان قانون وقت اضافه و ضربات پنالتی تعریف نشده بود. بنابراین مقرر شد تا یک بار دیگر این دوتیم با هم رقابت کنند و این اولین بار بود که در یک دوره، دو تیم بیش از یک بار با هم به میدان می رفتند.

 جام جهانی 1938 فرانسه

در آن زمان از همان ابتدا تیم ها بر اساس قرعه کشی باید بصورت تک حذفی با هم رقابت می کردند. اولین بازی بین آلمان و سوئیس بود که با تساوی 1 بر 1 به پایان رسید. بنابراین این دو تیم 5 روز بعد، یک بار دیگر با هم رقابت کردند که به پیروزی مقتدرانه 5 بر 1 سوئیس به پایان رسید.
همین اتفاق برای تیم های برزیل و چکسلواکی افتاد اما در مرحله یک چهارم نهایی. بازی این دو تیم با تساوی 1 گله اتمام یافت و دو تیم مجبور شدند 2 روز بعد مجددا بازی کنند که در بازی دوم برزیل توانست 2 بر 1 پیروز میدان شود.
جام جهانی 1954 سوئیسدر این دوره تیم های آلمان و مجارستان در گروه B قرار داشتند که در بازی گروهی مجارستان با اقتدار، آلمان را 8 بر 3 شکست داد. اما این دوتیم به عنوان صعودکنندگان این گروه تا فینال بالا آمدند تا یک بار دیگر در فینال قدرت آزمایی کنند که اینبار بخت با المانی ها یار بود و توانستند با اختلاف یک گل (3 بر 2) پیروز این بازی و فاتح این جام باشند.
جام جهانی 1958 سوئددر این دوره تیم های آلمان، چکسلواکی، ایرلند شمالی و آرژانتین در گروه A قرار گرفتند. پس از اینکه تیم ها هر 3 بازی خود را انجام دادند، آلمان با 4 امتیاز در صدر قرار گرفتن و تیم های ایرلند شمالی و چکسلواکی با 3 امتیاز بعد از آلمان قرار گرفتند. تفاضل گل چکسلواکی 4+ و ایرلند شمالی 1-  بود اما از بد اقبالی چکی ها، در آن زمان قانون محاسبه تفاضل گل وجود نداشت و بنابراین تصمیم گرفته شد تا این دو تیم مجددا با یکدیگر بازی کنند و برنده به همراه آلمان از این گروه صعود نماید. به این ترتیب، ایرلند شمالی 2 بر 1 چکسلواکی را شکست داد و به مرحله دوم صعود کرد.
همین شرایط برای گروه C نیز پیش آمد. تیم سوئد با 5 امتیاز صدر نشین شد و تیم های ولز و مجارستان با 3 امتیاز در تعقیب سوئد بودند. تفاضل گل مجارستان 3+ و سوئد صفر بود و بر اساس قوانین آن زمان، مجارستان علیرغم تفاضل گل بهتر باید دوباره با ولز بازی می کرد و دقیقا همان اتفاق گروه A تکرار شد و تیمی که تفاضل گل بد تری داشت (ولز) در بازی دوم 2 بر 1 پیروز شد و همراه با سوئد به مرحله بعدی صعود کرد.
اما در گروه D رقابت خیلی نزدیک تر بود. در این گروه برزیل با 5 امتیاز مستقیما صعود کرد اما تیم های شوروی و انگلستان که هر دو 3 امتیازی بودند و با تفاضل گل و حتی گل زده برابر، باید یک بار دیگر به مصاف هم می رفتند که اینبار عادلانه بود. در بازی مجدد، شوروی توانست با یک گل انگلستان را شکست داده و به همراه برزیل صعود کند.
جام جهانی 1962 شیلیدر این دوره تیم های برزیل و چکسلواکی در گروه C قرار داشتند که در بازی گروهی کار را با تساوی بدون گل خاتمه دادند. اما این دو تیم یک بار دیگر در فینال در مقابل هم قرار گرفتند که برزیل 3 بر 1 پیروز میدان بود.
جام جهانی 1982 اسپانیاایتالیا و لهستان در گروه A با یکدیگر روبرو شدند که نتیجه بازی تساوی بدون گل بود. در نهایت لهستان به عنوان تیم اول و ایتالیا به عنوان تیم دوم به مرحله بعدی صعود کردند. این دو تیم یک بار دیگر در مرحله نیمه نهایی به هم خوردند که اینبار ایتالیا با 2 گل لهستان را مغلوب کرد و به فینال راه یافت و قهرمان جام شد.
جام جهانی 2002 کره و ژاپنهمان اتفاق جام 1982 اینبار برای برزیل و ترکیه افتاد. این دو تیم که در گروه C قرار داشتند و بازی گروهی آنها با پیروزی 3 بر 2 برزیل خاتمه یافت به عنوان صعود کنندگان این گروه به مرحله حذفی راه یافتند. در مرحله حذفی نیز رقبای خود را شکست دادند تا مجددا در نیمه نهایی به یکدیگر رسیدند. اینبار نیز برزیل توانست با یک گل ترکیه را مغلوب خود کند و ضمن راهیابی به فینال، قهرمان جام شد.